Юлія Мостова відповіла на закиди Арестовича

Юлія Мостова відповіла на закиди Арестовича

20 Березня 2022
5030
20 Березня 2022
19:41

Юлія Мостова відповіла на закиди Арестовича

5030
Головна редакторка сайту ZN.UA закликала до єдності заради перемоги України.
Юлія Мостова відповіла на закиди Арестовича
Юлія Мостова відповіла на закиди Арестовича

Співзасновниця «Дзеркала тижня» Юлія Мостова прокоментувала звинувачення радника Офісу президента Олексія Арестовича. Текст «Кілька слів Юлії Мостової — головного редактора ZN.UA — у відповідь на заяву Олексія Арестовича» опубліковано на сайті ZN.UA.

Арестович 18 березня під час прямого ефіру на фейсбуці згадав, що Юлія Мостова розсилала своїм друзям повідомлення, в якому «від імені високих представників Сполучених Штатів» йшлося, «що Київ мають піддати останній ракетній атаці і так далі». При цьому він зауважив: «Цю інформацію треба перевірити, але дуже схоже на правду». 

Також радник ОПУ висловив невдоволення, що Анатолій Гриценко нібито «почав розповідати, як правильно вести переговори, і завів стару катеринку про те, що Єрмак все здає, і що Зеленський все здає». Він звинуватив Анатолія Гриценка та Юлію Мостову у сіянні паніки та пригрозив, що після війни «скандалістам ніколи не відмитися». «І пам'ятайте, що заклики до паніки під час війни судяться за законами військового часу», – додав Олексій Арестович.

Юлія Мостова у своєму тексті закликала до єдності заради перемоги України. Вона перелічила випадки невдоволення з боку представників влади через інформацію, яку поширював, зокрема, Анатолій Гриценко.

Звинувачення Арестовича Юлія Мостова пов’язує з нагадуванням пана Гриценка про необхідність утримання Україною ключових позицій на переговорах з РФ.

Також головна редакторка зазначила: «А що стосується панічних настроїв, які я нібито розповсюджую, та ще й зі згадуванням Господа всує, то обійдуся без отрути. Отримане мною 4 березня повідомлення я, як і деякі інші, що здавалися мені важливими, надіслала міністру оборони України. Чітко вказавши, що він повинен знати про таку інформацію, і звідки вона походить. Я не публікуватиму скрін листування, від якого стане дуже ніяково і Арестовичу, і Резнікову. Першому за брехню, другому — перед стратегічними партнерами. Але скрін є».

Нагадаємо, Анатолій Гриценко брав участь у президентстьких виборах 2019 року від партії «Громадянська позиція». 

Фото з архіву «Детектора медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5030
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду