detector.media
17.03.2022 19:24
Міністр оборони Росії просить заборонити фільми та серіали з Зеленським – ЗМІ
Міністр оборони Росії просить заборонити фільми та серіали з Зеленським – ЗМІ
А також заборонити фільми українського продюсера Олександра Роднянського, який виступив проти війни з Україною.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу просить російське Міністерство культури «опрацювати питання про виключення В. О. Зеленського та О. Є. Роднянського з культурного порядку денного Російської Федерації».

Про це повідомляє російське видання The Insider та публікує лист, який надало виданню джерело в Мінкульті РФ.

В листі Шойгу пише, що в Росії «реалізуються заходи щодо формування позитивної громадської думки на підтримку керівництва країни та дій Збройних сил РФ», але при цьому показують фільми та серіали за участю Володимира Зеленського та продовжують знімати фільми, що продюсує Олександр Роднянський. 

«Популяризація зазначених осіб у поточних умовах не сприяє виконанню рішень, прийнятих керівництвом країни та Міноборони Росії», – йдеться в листі.

У зв’язку з цим Шойгу просить «опрацювати питання про виключення В.О. Зеленського та О.Є. Роднянського з культурного порядку денного Російської Федерації».

«Мені про це нічого не відомо. Якщо ж ця інформація підтвердиться, на моїй діяльності це не позначиться. Я за жодних обставин не збираюся користуватися грошима російської держави», – розповів The Insider Роднянський.

Раніше Олександр Роднянський закликав зупинити війну.

24 лютого 2022 року президент Зеленський у відеозверненні до українців у зв’язку з початком війни Росії проти України оголосив про введення воєнного стану

Росія розпочала масштабний наступ на Україну та здійснює ракетні обстріли українських міст. Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. За це рішення проголосували 300 народних депутатів.

24 лютого Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією. В Україні оголошена загальна мобілізація. 25 лютого президент Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. 

Головні новини про російське вторгнення за — тегом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY