5 канал проводить марафон «Україна без диктатури»

5 канал проводить марафон «Україна без диктатури»

17 Січня 2022
1695
17 Січня 2022
20:21

5 канал проводить марафон «Україна без диктатури»

1695
Марафон 5 каналу сфокусований на «політичному переслідуванні п'ятого президента, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка та на його досягненнях на посаді президента України».
5 канал проводить марафон «Україна без диктатури»
5 канал проводить марафон «Україна без диктатури»

У понеділок, 17 січня, 5 канал транслює марафон, «присвячений боротьбі проти дій влади щодо опозиційних сил України». Розпочався він о 8 ранку і триватиме й у нічному ефірі.

Проєкт під назвою «Україна без диктатури» поєднує інформаційні студії, новини, стріми та прямі включення журналістів. До участі долучилися ведучі Лариса Губіна, Анна Мірошніченко, Роман Чайка. Також до трансляції долучаються політики, громадські діячі, лідери думок.

Фокусується марафон на «політичному переслідуванні п'ятого президента, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка та на його досягненнях на посаді президента України».

Нагадаємо, сьогодні, 17 січня, лідер «Європейської солідарності» повернувся до України з Варшави, де завершив міжнародне турне. 

Під час засідання Печерського райсуду прокурор оголосив клопотання про арешт 5-го президента на два місяці з альтернативою застави в 1 млрд гривень. 

20 грудня 2021 року ДБР повідомило Порошенку про підозру в державній зраді та сприянні терористичним організаціям. Водночас підозру йому підписала не генеральна прокурорка Ірина Венедіктова, а її перший заступник. Захист Порошенка наголошує, що це незаконно, та акцентує на тому, що Венедіктова для цього пішла у відпустку на один день, 20 грудня.

Підозра повідомлена в межах справи про схему постачання вугілля з тимчасово окупованих частин Донбасу на суму близько 1,5 мільярда гривень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду