Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається

Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається

17 Грудня 2021
1492
17 Грудня 2021
11:32

Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається

1492
Програма виходила з 2019 року.
Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається
Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається

Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається, про це його автор та ведучий Данило Мокрик повідомив у фейсбуці.

«Ось і все. 73 випуски програми інтерв'ю "Мокрик По Живому" на hromadske.ua – це та цифра, на якій лічильник зупиняється. Ми з самого початку і до кінця мали просту мету: запитувати в топ-людей країни ті речі, про які їх не запитують інші ЗМІ – і наполягати на відповіді.

Це спричиняло серйозні труднощі із запрошенням гостей. Особливо цього року. З часом цей квест ставав не простішим, а навпаки – складнішим. І, на жаль, в основному це була боротьба за саме право на квест, а не за якість цього квесту. Тому з одного боку завершення проєкту є, звісно, сумним, але з іншого – навіть певною полегкістю», – пояснив журналіст.

Нагадаємо, у березні 2019 року стало відомо, що Данило Мокрик стартував на «Громадському телебаченні» з авторським проєктом «Мокрик По Живому». Він пішов з «Громадського» 16 серпня 2019 року.

Проте вже в жовтні 2019 року hromadske повідомило про запуск проєкту «По Живому» з інтерв'ю на актуальні соціально-політичні теми. Ведучими стали Максим Каменєв, Настя Станко, Василь Пехньо та Інна Борзило.

У лютому 2020 року на hromadske стартував другий сезон проєкту «Мокрик По Живому».

Фото: facebook.com/danylo.mokryk

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1492
Читайте також
03.03.2023 14:56
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
5 620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду