Ютуб-канал hromadske оновив формат

Ютуб-канал hromadske оновив формат

24 Січня 2022
1985
24 Січня 2022
22:05

Ютуб-канал hromadske оновив формат

1985
Команда робить ставку на репортажі, документалістику та історії з життя.
Ютуб-канал hromadske оновив формат
Ютуб-канал hromadske оновив формат

YouTube-канал hromadske оновлює підхід до контенту. Новий сезон стартує 1 лютого, повідомляє пресслужба каналу.

У пріорітеті команди – 5 основних форматів: включення наживо, спеціальні репортажі з місця подій, гучні дискусії й конфлікти, «неймовірні історії звичайних людей» та документальні фільми.

Кожна з цих тем має свою рубрику:

«Ми — про якісну репортажистику, документалістику та класні історії з життя. Ми дуже хочемо, аби наш глядач завжди отримував те, на що розраховує, тому й список плейлистів переосмислили за принципом моноконтенту», — розповідає головний режисер hromadske Сашко Назаров.

25 січня у випуску hromadske.talk вийде матеріал Вікторії Рощиної «Виправити, а не карати» про підлітків, які відбувають покарання в українських колоніях. У ньому журналістка підняла питання про ставлення до дітей-правопорушників, а також про життєвий вибір самих підлітків.

Нагадаємо, на початку листопада 2021 року стало відомо, що hromadske переведе частину команди на фріланс та закриє студійні шоу на YouTube. До цього кроку спонукало зменшення фінансової підтримки з боку міжнародних інституцій та необхідність знизити витрати на виробництво.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду