detector.media
17.12.2021 11:32
Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається
Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається
Програма виходила з 2019 року.

Проєкт «Мокрик По Живому» на hromadske закривається, про це його автор та ведучий Данило Мокрик повідомив у фейсбуці.

«Ось і все. 73 випуски програми інтерв'ю "Мокрик По Живому" на hromadske.ua – це та цифра, на якій лічильник зупиняється. Ми з самого початку і до кінця мали просту мету: запитувати в топ-людей країни ті речі, про які їх не запитують інші ЗМІ – і наполягати на відповіді.

Це спричиняло серйозні труднощі із запрошенням гостей. Особливо цього року. З часом цей квест ставав не простішим, а навпаки – складнішим. І, на жаль, в основному це була боротьба за саме право на квест, а не за якість цього квесту. Тому з одного боку завершення проєкту є, звісно, сумним, але з іншого – навіть певною полегкістю», – пояснив журналіст.

Нагадаємо, у березні 2019 року стало відомо, що Данило Мокрик стартував на «Громадському телебаченні» з авторським проєктом «Мокрик По Живому». Він пішов з «Громадського» 16 серпня 2019 року.

Проте вже в жовтні 2019 року hromadske повідомило про запуск проєкту «По Живому» з інтерв'ю на актуальні соціально-політичні теми. Ведучими стали Максим Каменєв, Настя Станко, Василь Пехньо та Інна Борзило.

У лютому 2020 року на hromadske стартував другий сезон проєкту «Мокрик По Живому».

Фото: facebook.com/danylo.mokryk

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY