Оголошено прийом нових членів до комітету премії «Кіноколо»

Оголошено прийом нових членів до комітету премії «Кіноколо»

1 Грудня 2021
1204
1 Грудня 2021
14:00

Оголошено прийом нових членів до комітету премії «Кіноколо»

1204
Подати заявку на членство можна до 24 грудня 2021 року.
Оголошено прийом нових членів до комітету премії «Кіноколо»
Оголошено прийом нових членів до комітету премії «Кіноколо»

Організатори Національної премії кінокритиків «Кіноколо» оголосили прийом заявок на членство у комітеті, який визначає переможців. Про це повідомила пресслужба.

До комітету традиційно входять кінокритики та кінознавці, які є членами ФІПРЕССІ; українські кінокритики, чиї рецензії та критичні матеріали виходять у друкованій пресі, онлайн-медіа, на радіо або телебаченні; журналісти, які видають аналітичні матеріали про українське кіно в ЗМІ. Обов'язковий досвід роботи для кінокритиків і кіножурналістів – не менше одного року. Наразі комітет премії нараховує 45 членів і членкинь.

Щоб вступити до комітету, потрібно подати заявку на членство, в якій вказати посилання на власні опубліковані матеріали та додати рекомендації від двох дійсних членів комітету премії.

Прийом заявок триватиме з 30 листопада до 24 грудня 2021 року включно. 

Зазначимо, що Національну премію кінокритиків «Кіноколо» було засновано у 2018 році. Вона визначає досягнення українського кінематографу та діячів кіноіндустрії за останній рік від імені спільноти кінокритиків України.

У 2021 році найкращим повнометражним ігровим фільмом комітет премії обрав стрічку «Стоп-Земля» Катерини Горностай, у 2020 – «Атлантиду» Валентина Васяновича, у 2019 – «Додому» Нарімана Алієва, у 2018 – «Донбас» Сергія Лозниці.

Ілюстрація: пресслужба премії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1204
Читайте також
23.10.2020 13:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
2 084
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду