detector.media
01.12.2021 14:00
Оголошено прийом нових членів до комітету премії «Кіноколо»
Оголошено прийом нових членів до комітету премії «Кіноколо»
Подати заявку на членство можна до 24 грудня 2021 року.

Організатори Національної премії кінокритиків «Кіноколо» оголосили прийом заявок на членство у комітеті, який визначає переможців. Про це повідомила пресслужба.

До комітету традиційно входять кінокритики та кінознавці, які є членами ФІПРЕССІ; українські кінокритики, чиї рецензії та критичні матеріали виходять у друкованій пресі, онлайн-медіа, на радіо або телебаченні; журналісти, які видають аналітичні матеріали про українське кіно в ЗМІ. Обов'язковий досвід роботи для кінокритиків і кіножурналістів – не менше одного року. Наразі комітет премії нараховує 45 членів і членкинь.

Щоб вступити до комітету, потрібно подати заявку на членство, в якій вказати посилання на власні опубліковані матеріали та додати рекомендації від двох дійсних членів комітету премії.

Прийом заявок триватиме з 30 листопада до 24 грудня 2021 року включно. 

Зазначимо, що Національну премію кінокритиків «Кіноколо» було засновано у 2018 році. Вона визначає досягнення українського кінематографу та діячів кіноіндустрії за останній рік від імені спільноти кінокритиків України.

У 2021 році найкращим повнометражним ігровим фільмом комітет премії обрав стрічку «Стоп-Земля» Катерини Горностай, у 2020 – «Атлантиду» Валентина Васяновича, у 2019 – «Додому» Нарімана Алієва, у 2018 – «Донбас» Сергія Лозниці.

Ілюстрація: пресслужба премії

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY