Михайло Подоляк зустрівся з інстаграм-блогерами в Офісі президента

Михайло Подоляк зустрівся з інстаграм-блогерами в Офісі президента

4 Березня 2023
10946
4 Березня 2023
16:00

Михайло Подоляк зустрівся з інстаграм-блогерами в Офісі президента

10946
Інфлюенсери обговорювали з представниками ОП інформаційну війну, мотивацію українців та підтримку бойового духу.
Михайло Подоляк зустрівся з інстаграм-блогерами в Офісі президента
Михайло Подоляк зустрівся з інстаграм-блогерами в Офісі президента

У п'ятницю, 3 березня, українські блогери зустрілися з радником голови Офісу президента Михайлом Подоляком. Як повідомили самі блогери на своїх інстаграм-сторінках, вони обговорювали мотивацію українців та підтримку бойового духу. Сам Подоляк досі не прокоментував зустріч.

На фото із зустрічі можна побачити Нікіту Добриніна, Сашу Бо, Євгена Таллера, Ксюшю Манекен, Настю Єлісєєву, Таню Парфільєву, Олександра Заліска та інших. Частина блогерів приєдналася до розмови онлайн.

«Сьогодні нас зібрали для того, аби обговорити інформаційну війну та мотивацію населення. Як не вигоріти, як не впасти в депресію і що робити, аби підтримувати бойовий дух. Це було дуже мотивуюче», — написала Саша Бо. 

Зі свого боку Таня Парфільєва зазначила, що це цінно, коли «твою позицію залишатися в Україні, продовжувати працювати на користь країні та допомагати» помічають та запрошують на офіційну зустріч в ОП познайомитися особисто.

Серед запрошених блогерів також був Олександр Заліско, за участі якого у листопаді 2021 року вибухнув скандал навколо вечірки у львівському Будинку вчених у День пам'яті жертв голодоморів. 

Вчора також стало відомо, що в жовтні минулого року Головне управління розвідки Міноборони України нагородило блогерку Оксану Волощук, відому також як Ксюша Манекен, відзнакою «За сприяння воєнній розвідці України» ІІ ступеня. Фото нагороди дівчина опублікувала в сторіз. Подробиці вона пообіцяла розповісти вже після завершення війни. 

«Не важливо, що про тебе говорять інші, не важливо, одягнена ти чи напівгола, не важливо навіть, якою мовою ти розмовляєш. Важливо бути особистістю, вчитися загалом і з власного досвіду, розвиватися, бути вірним собі і робити те, що ти любиш і вмієш», — зазначила Ксюша.

Чимало користувачів у мережі були обурені цієї новиною. Таня Парфільєва прокоментувала це, зазначивши, що під час зустрічі блогери не отримували нагороди, а лише знайомилися та спілкувалися. 

Нагадаємо, у листопаді 2020 року Подоляк повідомив, що Офіс президента створює пул блогерів, які в соціальних мережах говоритимуть про позитивні тренди у внутрішній політиці. Крім того, блогери матимуть можливість приходити до Офісу на зустрічі в форматі off the record.   

Пізніше Михайло Подоляк в інтерв’ю виданню Телеграф розповів, що в ОП є кілька піддепартаментів SMM, зокрема департамент, який працює з блогерами. За його словами, мережа інфлюенсерів «бере на себе функцію озвучування важливих для держави речей».

Фото: Ксюша Манекен/інстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10946
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан
416 дн. тому
Хто ці люди? як і хто вирішив що говорящі голови є якимись лідерами думок? це настільки промах що аж смішно. в нас купа людей якеі творять і творили український контент для розвитку українсьуої культури і ви вмудрились вибрати тупо моделей... нічого проти цих людей немаю але інстаграм моделі не приклад для наслідування це просто люди які заробляють гроші лецем. Іспанський сором
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду