Зеленський у п’ятницю проведе пресмарафон зі ЗМІ

Зеленський у п’ятницю проведе пресмарафон зі ЗМІ

25 Листопада 2021
2980
25 Листопада 2021
16:31

Зеленський у п’ятницю проведе пресмарафон зі ЗМІ

2980
Прес-марафон президента розпочнеться о 12:00 і триватиме три години.
Зеленський у п’ятницю проведе пресмарафон зі ЗМІ
Зеленський у п’ятницю проведе пресмарафон зі ЗМІ

У п’ятницю, 26 листопада, відбудеться пресмарафон президента України Володимира Зеленського, присвячений «екватору» його каденції.

Пресмарафон «30 запитань Президенту України» розпочнеться о 12:00 і триватиме три години. Захід транслюватиметься онлайн на офіційній фейсбук-сторінці Офісу президента та на українських телеканалах.

«У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з урахуванням досвіду попередніх прес-марафонів, до участі в цьогорічному заході запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, кожен з яких матиме можливість поставити Главі держави своє запитання та отримати вичерпну відповідь», – повідомляє ОП.

Попередню акредитацію на пресмарафон ОП не оголошував, однак обіцяє «змістовну розмову, під час якої будуть висвітлені різні актуальні й суспільно важливі теми».

За інформацією від представників запрошених медіа, у переліку учасників пресмарафону  — представники Liga.net, «РБК Україна», каналу новин «24», «Свободи слова Савіка Шустера» («Україна») і окремо самого каналу «Україна», інформагенції «Українські новини», «Інтерфакс-Україна», «Обозревателя», «1+1», 5 каналу, Reuters, Deutsche Welle, телеканалу «Дом», УНІАН, «Укрінформу», агенції France Presse, «Цензор.нет», Bloomberg, «Радіо Свобода», «Комсомольской правды в Украине» (зараз «КП в Украине»), «Української правди», «Бабеля», СТБ, «Фокусу», «Корреспондента», НВ, «Інтера», «Forbes Україна», ICTV, LB.ua, Суспільного та Бі-бі-сі.

На посаді президента Зеленський дав три великі пресконференції. У жовтні 2019 року у форматі пресмарафону президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року в парковій зоні біля Маріїнського палацу пройшла пресконференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді.

20 травня 2021 року Зеленський дав велику пресконференцію до другої річниці президентства. Захід відбувався на державному підприємстві «Антонов» і тривав близько трьох годин.  

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2980
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду