detector.media
25.11.2021 16:31
Зеленський у п’ятницю проведе пресмарафон зі ЗМІ
Зеленський у п’ятницю проведе пресмарафон зі ЗМІ
Прес-марафон президента розпочнеться о 12:00 і триватиме три години.

У п’ятницю, 26 листопада, відбудеться пресмарафон президента України Володимира Зеленського, присвячений «екватору» його каденції.

Пресмарафон «30 запитань Президенту України» розпочнеться о 12:00 і триватиме три години. Захід транслюватиметься онлайн на офіційній фейсбук-сторінці Офісу президента та на українських телеканалах.

«У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з урахуванням досвіду попередніх прес-марафонів, до участі в цьогорічному заході запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, кожен з яких матиме можливість поставити Главі держави своє запитання та отримати вичерпну відповідь», – повідомляє ОП.

Попередню акредитацію на пресмарафон ОП не оголошував, однак обіцяє «змістовну розмову, під час якої будуть висвітлені різні актуальні й суспільно важливі теми».

За інформацією від представників запрошених медіа, у переліку учасників пресмарафону  — представники Liga.net, «РБК Україна», каналу новин «24», «Свободи слова Савіка Шустера» («Україна») і окремо самого каналу «Україна», інформагенції «Українські новини», «Інтерфакс-Україна», «Обозревателя», «1+1», 5 каналу, Reuters, Deutsche Welle, телеканалу «Дом», УНІАН, «Укрінформу», агенції France Presse, «Цензор.нет», Bloomberg, «Радіо Свобода», «Комсомольской правды в Украине» (зараз «КП в Украине»), «Української правди», «Бабеля», СТБ, «Фокусу», «Корреспондента», НВ, «Інтера», «Forbes Україна», ICTV, LB.ua, Суспільного та Бі-бі-сі.

На посаді президента Зеленський дав три великі пресконференції. У жовтні 2019 року у форматі пресмарафону президент відповідав на питання ЗМІ трохи більше 14 годин у гастрономічному просторі Kyiv Food Market.

20 травня 2020 року в парковій зоні біля Маріїнського палацу пройшла пресконференція Зеленського, присвячена річниці перебування на посаді.

20 травня 2021 року Зеленський дав велику пресконференцію до другої річниці президентства. Захід відбувався на державному підприємстві «Антонов» і тривав близько трьох годин.  

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY