Ексдепутата Жеваго заочно заарештували

Ексдепутата Жеваго заочно заарештували

27 Липня 2021
1852
27 Липня 2021
09:25

Ексдепутата Жеваго заочно заарештували

1852
Його син Іван Жеваго – власник «Еспресо».
Ексдепутата Жеваго заочно заарештували
Ексдепутата Жеваго заочно заарештували

Колишнього народного депутата та ексвласника банку «Фінанси та кредит» Костянтина Жеваго заочно заарештували.

У картці розшукового обліку на сайті Міністерства внутрішніх справ зазначено, що Костянтину Жеваго обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 30 грудня 2017 року в структурі власності телеканалу «Еспресо» відбулися зміни. Арсеній Яценюк, дружина тоді ще міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Інна Авакова та дружина народного депутата Миколи Княжицького Лариса Княжицька відчужили свої частки у статутному капіталі телеканалу «Еспресо» на користь компанії Atmosphere Entertainment, кінцевим власником якої є Іван Жеваго, син українського олігарха, колишнього народного депутата Костянтина Жеваго.

15 липня 2021 року Державного бюро розслідувань повідомило, що Інтерпол оголосив ексдепутата Верховної Ради, колишнього власника банку «Фінанси та кредит» Костянтина Жеваго в міжнародний розшук. За даними ДБР, колишній власник АТ «Банк «Фінанси та Кредит» організував розтрату 113 мільйонів доларів США цієї установи. Пресслужба Костянтина Жеваго тоді заперечили цю інформацію.

Фото: УП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1852
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду