«Крим.Реалії» запускають оновлений мобільний додаток

«Крим.Реалії» запускають оновлений мобільний додаток

8 Липня 2021
990

«Крим.Реалії» запускають оновлений мобільний додаток

990
Серед нових функцій є потокове відео в прямому етері, розширені можливості перегляду ТБ і аудіо, а також персоналізована стрічка новин.
«Крим.Реалії» запускають оновлений мобільний додаток
«Крим.Реалії» запускають оновлений мобільний додаток

«Крим.Реалії» запускають оновлений додаток новин для смартфонів і планшетів на платформах iOS і Android.

«Об'єктивні та фахові матеріали "Крим.Реалії", найсвіжіші новини Криму і світу, аналітика кримських проблем, яскраві кримські фото і відео, прямі радіоефіри, гострі блоги, представлені динамічно і персоналізовано, тепер доступні російською, українською та кримськотатарською», – повідомляє видання.

Нові функції включають потокове відео в прямому етері, розширені можливості перегляду ТБ і аудіо, а також можливість створювати персоналізовану стрічку з новин російською, українською або кримськотатарською мовами.

Встановити новий додаток «Крим.Реалії» для смартфонів і планшетів можна на платформі iOS і на платформі Android.

З 1 липня «Радіо Свобода» також запустила новий мобільний додаток, в якому  можна дивитися прямі етери з усіх важливих подій в Україні та світі і налаштувати стрічку новин під власні інтереси.

«Крим.Реалії» – кримський проєкт української служби «Радіо Свобода» стартував в березні 2014 року, відразу після окупації Росією Кримського півострова. 

«Крим.Реалії» є частиною некомерційної незалежної медіакорпорації Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL), що фінансується Конгресом США через гранти, що надаються Американським агентством глобальних медіа (U.S. Agency for Global Media, USAGM).

Зараз кримська команда «Радіо Свобода» випускає три інформаційних сайти: російською, українською і кримськотатарською мовами. У вересні 2015 року почало мовлення «Радіо Крим.Реалії», яке транслює свої передачі на середніх хвилях АМ 648 на більшу частину території Криму, південний схід України і окремі райони Північного Кавказу Росії, а з вересня 2017 року – цілодобовий канал «Радіо Крим.Реалії» на частоті 105,9 FM.

Ілюстрація: «Крим.Реалії»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
990
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду