detector.media
08.07.2021 10:44
«Крим.Реалії» запускають оновлений мобільний додаток
«Крим.Реалії» запускають оновлений мобільний додаток
Серед нових функцій є потокове відео в прямому етері, розширені можливості перегляду ТБ і аудіо, а також персоналізована стрічка новин.

«Крим.Реалії» запускають оновлений додаток новин для смартфонів і планшетів на платформах iOS і Android.

«Об'єктивні та фахові матеріали "Крим.Реалії", найсвіжіші новини Криму і світу, аналітика кримських проблем, яскраві кримські фото і відео, прямі радіоефіри, гострі блоги, представлені динамічно і персоналізовано, тепер доступні російською, українською та кримськотатарською», – повідомляє видання.

Нові функції включають потокове відео в прямому етері, розширені можливості перегляду ТБ і аудіо, а також можливість створювати персоналізовану стрічку з новин російською, українською або кримськотатарською мовами.

Встановити новий додаток «Крим.Реалії» для смартфонів і планшетів можна на платформі iOS і на платформі Android.

З 1 липня «Радіо Свобода» також запустила новий мобільний додаток, в якому  можна дивитися прямі етери з усіх важливих подій в Україні та світі і налаштувати стрічку новин під власні інтереси.

«Крим.Реалії» – кримський проєкт української служби «Радіо Свобода» стартував в березні 2014 року, відразу після окупації Росією Кримського півострова. 

«Крим.Реалії» є частиною некомерційної незалежної медіакорпорації Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL), що фінансується Конгресом США через гранти, що надаються Американським агентством глобальних медіа (U.S. Agency for Global Media, USAGM).

Зараз кримська команда «Радіо Свобода» випускає три інформаційних сайти: російською, українською і кримськотатарською мовами. У вересні 2015 року почало мовлення «Радіо Крим.Реалії», яке транслює свої передачі на середніх хвилях АМ 648 на більшу частину території Криму, південний схід України і окремі райони Північного Кавказу Росії, а з вересня 2017 року – цілодобовий канал «Радіо Крим.Реалії» на частоті 105,9 FM.

Ілюстрація: «Крим.Реалії»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY