Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»

Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»

24 Березня 2021
3698
24 Березня 2021
12:59

Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»

3698
Бородянський планує збільшити частку топового художнього й нехудожнього розважального контенту медіагрупи.
Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»
Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»

Ексміністр культури, молоді та спорту України в 2019-2020 роках Володимир Бородянський увійшов до складу Наглядової ради «Медіа Групи Україна». Про це повідомляється у пресрелізі медіагрупи.

«Бородянський долучиться до визначення шляхів стратегічного розвитку Групи. У фокусі його уваги перебуватиме формування контентної стратегії активів та її ефективна реалізація. Величезний управлінський досвід Володимира дозволить зберегти й посилити лідерство «Медіа Групи Україна» на медійному ринку країни», – говориться в повідомленні.

За словами Бородянського, він разом із менеджментом медіагрупи планує розробити зміни, які збільшать частку топового художнього й нехудожнього розважального контенту та забезпечать його економічну ефективність.

«Разом ми створимо таку модель розвитку, яка, по-перше, буде забезпечувати лідерство телеканалу „Україна“ (перевага над найближчим конкурентом у 2020 році за часткою перегляду склала 70%!), а по-друге, відповідатиме на виклики 2025- 2030 років, та додасть Групі сили для ефективної конкуренції на нових і вже звичних ринках», – зауважив Бородянський.

Володимир Бородянський – український урядовець, медіаменеджер, з 2004 -2018 роках був генеральним директором телеканалу СТБ, з 2012 року і до грудня 2018 року — керівник медіагрупи StarLightMedia, міністр культури, молоді та спорту України (29 серпня 2019 – 4 березня 2020).

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» об’єднує національний телеканал «Україна», загальнонаціональний інформаційний телеканал «Україна 24», молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1/2/3», кросплатформний проєкт Vogue.UA та «Новинну Групу Україна», до якої входять мультимедійна платформа СЬОГОДНІ – теленовини «Сьогодні», сайт segodnya.ua. Директор «Медіа Групи Україна» – Євгеній Бондаренко.

Фото: Володимир Бородянський/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3698
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду