Два серіали «Медіа Групи Україна» продали до Індії та Танзанії

Два серіали «Медіа Групи Україна» продали до Індії та Танзанії

11 Березня 2021
1663
11 Березня 2021
20:12

Два серіали «Медіа Групи Україна» продали до Індії та Танзанії

1663
Угоду укладено міжнародним дистриб’ютором GoQuest Media Ventures.
Два серіали «Медіа Групи Україна» продали до Індії та Танзанії
Два серіали «Медіа Групи Україна» продали до Індії та Танзанії

Два серіали «Медіа Групи Україна» продали для показу в Індії та Східній Африці. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

Мелодраму «На твоєму боці» придбав цифровий супутниковий провайдер Azam TV, розташований у Танзанії, отже серіал побачать глядачі Східної Африки. Його буде озвучено та субтитровано відразу декількома мовами: суахілі, чичева, луганда та кінья-руанда.

Також мелодрами «На твоєму боці» та «Обручка з рубіном» демонструватиме індійська VOD-платформа MX Player. Вона нараховує більше 280 млн користувачів по всьому світу. Серіали «Медіа Групи Україна» будуть озвучені гінді.

Мелодрама «На твоєму боці» розповідає історію молодої лікарки-нейрохірургині Анастасії Стрілецької. Одного разу одного разу вона виїжджає на місце ДТП, в якому нібито постраждав один із клієнтів клініки. Натомість швидка привозить її на склади фармацевтичної фабрики, де лікарка стає свідком навмисного вбивства. Аби залишитися живою, дівчині потрібно буде виконати прохання бандитів і повністю змінитися.

«Обручка з рубіном» є історією двох сестер Ані та Яни, звичне життя яких в одну мить трагічно перекреслює автомобільна аварія. В результаті нещасного випадку обидві дівчини впали в кому, а їх обличчя пошматувало склом. Таким чином, ані лікарі, ані родичі не змогли відрізнити, хто з сестер Яна, а хто Аня. Вирішальну роль відіграла обручка з рубіном Ані, яка за фатальним збігом обставин у момент ДТП була на безіменному пальці Яни. Сестер переплутали. Дівчатам доведеться пройти довгий шлях, аби повернути собі самих себе та своє життя.

Українська адаптація корейського серіалу «Обручка з рубіном» була продана вже більш ніж до 30 країн світу – від Європи до Азії та Африки.

Серіали вироблені на замовлення телеканалу «Україна», угоду укладено міжнародним дистриб’ютором GoQuest Media Ventures.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1663
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду