detector.media
24.03.2021 12:59
Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»
Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»
Бородянський планує збільшити частку топового художнього й нехудожнього розважального контенту медіагрупи.

Ексміністр культури, молоді та спорту України в 2019-2020 роках Володимир Бородянський увійшов до складу Наглядової ради «Медіа Групи Україна». Про це повідомляється у пресрелізі медіагрупи.

«Бородянський долучиться до визначення шляхів стратегічного розвитку Групи. У фокусі його уваги перебуватиме формування контентної стратегії активів та її ефективна реалізація. Величезний управлінський досвід Володимира дозволить зберегти й посилити лідерство «Медіа Групи Україна» на медійному ринку країни», – говориться в повідомленні.

За словами Бородянського, він разом із менеджментом медіагрупи планує розробити зміни, які збільшать частку топового художнього й нехудожнього розважального контенту та забезпечать його економічну ефективність.

«Разом ми створимо таку модель розвитку, яка, по-перше, буде забезпечувати лідерство телеканалу „Україна“ (перевага над найближчим конкурентом у 2020 році за часткою перегляду склала 70%!), а по-друге, відповідатиме на виклики 2025- 2030 років, та додасть Групі сили для ефективної конкуренції на нових і вже звичних ринках», – зауважив Бородянський.

Володимир Бородянський – український урядовець, медіаменеджер, з 2004 -2018 роках був генеральним директором телеканалу СТБ, з 2012 року і до грудня 2018 року — керівник медіагрупи StarLightMedia, міністр культури, молоді та спорту України (29 серпня 2019 – 4 березня 2020).

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» об’єднує національний телеканал «Україна», загальнонаціональний інформаційний телеканал «Україна 24», молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1/2/3», кросплатформний проєкт Vogue.UA та «Новинну Групу Україна», до якої входять мультимедійна платформа СЬОГОДНІ – теленовини «Сьогодні», сайт segodnya.ua. Директор «Медіа Групи Україна» – Євгеній Бондаренко.

Фото: Володимир Бородянський/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY