Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова

Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова

6 Квітня 2021
1522
6 Квітня 2021
12:52

Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова

1522
Також Олена Міронова представлятиме «1+1 медіа» в Індустріальному телевізійному комітеті (ІТК).
Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова
Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова

Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова, медіаекспертка з 24-річним досвідом. Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Ключовими завданнями Олени Міронової та її команди є дослідження й аналіз телевізійної аудиторії, проведення зовнішніх та онлайн досліджень, забезпечення різних структурних підрозділів компанії необхідними аналітичними висновками, якісними та кількісними дослідженнями й рекомендаціями тощо.

Також Олена Міронова представлятиме «1+1 медіа» в Індустріальному телевізійному комітеті (ІТК).

«Для мене честь приєднатися до команди одного з найбільших українських медіахолдингів. Свою мету вбачаю у подальшому розвитку дисципліни аналітики групи "1+1 медіа", щоб допомагати каналам створювати та пропонувати своїм глядачам високоякісний контент, який відповідає як їхнім потребам, так і міжнародним трендам. І тут мій досвід роботи у телевимірах, медіааналітиці та стратегічному плануванні дозволить аналізувати нові виклики та, можливо, підходити до вирішення завдань з несподіваного боку», – зазначила Міронова.

За словами керівника Телевізійного бізнесу «1+1 медіа», члена Правління та генеральний продюсер «1+1 » Максима Кривицького, дослідження у телебаченні – це невід’ємна частина стратегічного планування.

«Впевнений, досвід Олени, її стратегічний погляд і глибоке розуміння цілей і задач у поєднанні з потужною командою Управління досліджень "1+1 медіа" стануть запорукою нових досягнень компанії», – каже Кривицький.

Олена Міронова у медіагалузі з 1997 року, 16 років присвятила рекламі у провідних агенціях Provid, Media Direction Україна, THiNK! McCann Erickson, обіймаючи посади керівника відділу аналітики та досліджень, директора зі стратегічного планування. З 2012 року – Директор з питань дослідження ТВ-аудиторії в ІТК. На рахунку Олени понад 20 винагород Effie Awards – найпрестижнішої премії у галузі маркетингових комунікацій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду