СТБ оголосив дати весняних прем'єр серіалів

СТБ оголосив дати весняних прем'єр серіалів

12 Березня 2021
4807
12 Березня 2021
21:30

СТБ оголосив дати весняних прем'єр серіалів

4807
На телеканалі відбудеться відразу кілька прем’єр у праймовому слоті – понеділок–четвер о 20:15.
СТБ оголосив дати весняних прем'єр серіалів
СТБ оголосив дати весняних прем'єр серіалів

Канал СТБ оголосив дати прем'єр кількох серіалів. Так, у березні на телеканалі відбудеться відразу кілька прем’єр у праймовому слоті. 

«Авантюра на двох», 8 серій

Прем’єра – 15 березня

У центрі сюжету – авторитетна літня глава сімейства – Софія. Бабуся на порозі смерті. Її з’їдає почуття провини за те, що 28 років тому вона прогнала дівчину, яка завагітніла від її сина. Останнє бажання Софії – знайти загубленого онука і подбати про нього. Марина – віддана й улюблена онучка – присягається виконати останнє бажання бабусі. Дівчина повністю присвячує себе пошукам двоюрідного брата, але вони так і не стають успішними.

Бабусі щодень стає дедалі гірше, тому Марина в розпачі від того, що не може виконати її останню волю, наважується на невластивий для себе крок... Набожна і високоморальна дівчина згадує про фатальну випадковість – знайомство з азартним і веселим Сашком. Разом вони затівають масштабну авантюру, в яку втягують усю сім’ю…

Виробництво – Artforms Рroduction.

Режисер-постановник – Микола Пеліхов.

У ролях: Клавдія Дрозд, Андрій Федінчик, Олена Хохлаткіна, Наталка Денисенко, Ольга Морозова, Костянтин Корецький та ін.

«Вірина любов», 8 серій

Прем’єра – 22 березня

Яку таємницю приховує 35-річна яскрава і вродлива вчителька Віра? В юності у неї було для щастя все: перше кохання з однокурсником Михайлом, неочікувана, але щаслива вагітність. Усе зруйнувалося, коли їй, 17-річній дівчині, повідомили діагноз її мами, за життя якої потрібно було боротися. На це необхідні кошти.

Почало здаватися, що її життя руйнується: обман з продажем маминої квартири, стрімкі пологи, недоношена дитина, якій прогнозують лічені дні життя... Як вирвати у смерті двох найрідніших людей? У маренні Віра жертвує своїм материнством. Нехай інша сім’я врятує її приреченого новонародженого хлопчика. Віра бачить, як статний чоловік забирає з пологового будинку її дитину, її сина...

Цей момент снився їй довгі роки. У той самий день мама отримала кошти від таємничих дарувальників і була врятована, але всі 17 років Віра намагається знайти свого сина. Поки одного разу не зустрічає бізнесмена Вадима, батька її учня Ігоря. Як вони пов’язані і як зміняться їхні життя? І чи знайде Віра свою дитину?

Виробництво – StarLight Production.

Режисер – Анатолій Григор’єв.

Оператор-постановник – Олександр Земляной, Вадим Гомербах.

У ролях: Олена Шилова, Андрій Чернишов, Зоряна Марченко, Павло Харланчук, Даша Грачова, Максим Самчик та ін.

«Ворожка», 16 серій

Прем’єра – 29 березня

Головна героїня Катя працює медсестрою в обласному містечку. Дівчина має дар ясновидіння, але вважає свої містичні здібності психічним відхиленням. Волею долі вона переїжджає до столиці та починає працювати у поліцейському відділку. Там вона усвідомлює, що її дар – зовсім не вада, і за його допомогою знаходить розгадки у найзаплутаніших кримінальних справах. Прийнявши себе, Катя пізнає і світ справжнього кохання…

Виробництво –  IQ Production.

Режисер –  Олег Зборовський.

Оператор-постановник – Микола Ілюшин.

У ролях: Ірина Авдєєнко, Антон Батирєв, Анастасія Цимбалару, Леся Самаєва, Влад Нікітюк, Олександр Пожарський, Володимир Абазопуло, Григорій Бакланов, Юрій Висоцький, Віктор Жданов, Ксенія Ніколаєва, Катерина Варченко, Костянтин Корецький та інші.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4807
Читайте також
01.03.2021 16:30
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
24 734
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читач
1133 дн. тому
Додавайте інфу якою мовою ці серіали. Невже складно дописати Мова: російська або Мова: українська
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду