Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики

Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики

5 Березня 2021
2977
5 Березня 2021
17:37

Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики

2977
З червня 2017 року Дмитро Хоркін обіймає посаду генпродюсера «Українського радіо».
Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики
Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики

Генеральний продюсер «Українського радіо», радіожурналіст та медіаменеджер Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики. Про це повідомляє пресслужба Комісії у Facebook.

«Вітаємо із набуттям членства в Комісії з журналістської етики Дмитра Хоркіна, радіожурналіста та медіаменеджера, генерального продюсера», – сказано в повідомленні.

Дмитро Хоркін – диктор, радіожурналіст, ведучий програм, політичний оглядач Першого каналу «Українського радіо». З червня 2017 року Хоркін обіймає посаду генпродюсера «Українського радіо», він відповідає за контент на трьох радіоканалах – «Українське радіо» (перший канал Суспільного радіо), «Промінь» (другий канал) і «Культура» (третій канал). Також Хоркін є основним дикторським голосом офіційних заходів України, зокрема парадів до Дня Незалежності.

Комісія з журналістської етики – всеукраїнська громадська організація, створена 16 вересня 2001 року. Основне завдання Комісії: сприяння дотриманню професійних етичних стандартів в українських медіа та сприяння формуванню запиту суспільства на якісну журналістику.

Комісія розглядає конфліктні ситуації етичного та професійного характеру, які виникають в журналістському середовищі та між цим середовищем та громадськістю у зв’язку з виконанням журналістами свого професійного обов’язку.

Фото: Dmitry Khorkin/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2977
Читайте також
12.02.2021 11:41
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду