detector.media
05.03.2021 17:37
Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики
Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики
З червня 2017 року Дмитро Хоркін обіймає посаду генпродюсера «Українського радіо».

Генеральний продюсер «Українського радіо», радіожурналіст та медіаменеджер Дмитро Хоркін став членом Комісії з журналістської етики. Про це повідомляє пресслужба Комісії у Facebook.

«Вітаємо із набуттям членства в Комісії з журналістської етики Дмитра Хоркіна, радіожурналіста та медіаменеджера, генерального продюсера», – сказано в повідомленні.

Дмитро Хоркін – диктор, радіожурналіст, ведучий програм, політичний оглядач Першого каналу «Українського радіо». З червня 2017 року Хоркін обіймає посаду генпродюсера «Українського радіо», він відповідає за контент на трьох радіоканалах – «Українське радіо» (перший канал Суспільного радіо), «Промінь» (другий канал) і «Культура» (третій канал). Також Хоркін є основним дикторським голосом офіційних заходів України, зокрема парадів до Дня Незалежності.

Комісія з журналістської етики – всеукраїнська громадська організація, створена 16 вересня 2001 року. Основне завдання Комісії: сприяння дотриманню професійних етичних стандартів в українських медіа та сприяння формуванню запиту суспільства на якісну журналістику.

Комісія розглядає конфліктні ситуації етичного та професійного характеру, які виникають в журналістському середовищі та між цим середовищем та громадськістю у зв’язку з виконанням журналістами свого професійного обов’язку.

Фото: Dmitry Khorkin/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY