Тимофій Милованов став радником Єрмака

Тимофій Милованов став радником Єрмака

23 Листопада 2020
2953
23 Листопада 2020
13:37

Тимофій Милованов став радником Єрмака

2953
Раніше він був міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.
Тимофій Милованов став радником Єрмака
Тимофій Милованов став радником Єрмака

Президента Київської школи економіки, колишнього міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова призначили позаштатним радником керівника Офісу президента України Андрія Єрмака. Про це ОПУ повідомив 22 листопада.

Тимофій Милованов народився 1975 року. Закінчив Київський політехнічний інститут (менеджмент) у 1997 році та Києво-Могилянську академію за спеціальністю «економічна теорія» у 1999-му. 2004 року здобув науковий ступінь доктора філософії з економіки (PhD з економіки) в Університеті Вісконсин-Медісон (США). Викладав у європейських та американських вишах. 7 липня 2016 року Верховна Рада України обрала Тимофія Милованова до Ради Національного банку, з жовтня 2016-го він був заступником голови Ради.

Нагадаємо, 4 листопада президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Трофімова з поста першого заступника голови Офісу президента України та призначив його своїм радником. За інформацією джерел «Детектора медіа», на посаду першого заступника голови ОПУ президент призначить заступника голови ОПУ з інформаційних питань Кирила Тимошенка.

Фото: clutch.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2953
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду