Хвора на COVID-19 Фреймут дистанційно виступила в шоу «Танці з зірками»

Хвора на COVID-19 Фреймут дистанційно виступила в шоу «Танці з зірками»

31 Серпня 2020
7457
31 Серпня 2020
11:35

Хвора на COVID-19 Фреймут дистанційно виступила в шоу «Танці з зірками»

7457
Натомість Дар’я Петрожицька через коронавірусну хворобу не змогли вийти на паркет.
Хвора на COVID-19 Фреймут дистанційно виступила в шоу «Танці з зірками»
Хвора на COVID-19 Фреймут дистанційно виступила в шоу «Танці з зірками»

Ведуча Ольга Фреймут та її партнер Ілля Падзіна, які раніше захворіли COVID-19, 30 серпня виступили в прямому ефірі шоу «Танці з зірками». Пара виконувала фокстрот в ізоляції (на подвір'ї будинку ведучою). Про це повідомляє ТСН.ua.

Ольга Фреймут розповіла, що наразі в них немає температури й почуваються вони досить непогано. Судді високо оцінили виступ пари, вони отримали 26 балів.

На відміну від Ольги Фреймут, зірка серіалів «Папік» та «Мишоловка для кота», суперфіналістка «Голос країни-10» Дар’я Петрожицька та її партнер Ігор Гелуненко не змогла вийти на паркет. Вони заразилися коронавірусною інфекцією. «Даша та Ігор наразі борються із COVID-19. Ми бажаємо швидкого одужання і віримо, що дуже скоро вони з’являться на паркеті», – повідомляється на сторінці «Танців з зірками» у Facebook.

Нагадаємо, 23 серпня телеведуча Ольга Фреймут повідомила, що заразилась коронавірусом. Вона сказала, що зупинила роботу та всі проєкти. Ведуча є учасницею нового сезону «Танців з зірками», який стартує 30 серпня. Іншими учасниками шоу будуть: Олег Винник, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дарина Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танковіч, Alyona Alyona, Олексій Завгородній (відомий як Позитив), Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян та Ольга Фреймут. Суддями шоу стануть Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс.

28 серпня канал «1+1» повідомив, що телеведуча та учасниця шоу «Танці з зірками» Ольга Фреймут перебуває на самоізоляції через захворювання на COVID-19, про її участь у шоу канал планував повідомити у першому випуску проєкту.

Фото: Танці з зірками / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7457
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду