«1+1» оголосив дату прем’єри нового сезону «Танців з зірками»

«1+1» оголосив дату прем’єри нового сезону «Танців з зірками»

3 Серпня 2021
3745
3 Серпня 2021
08:25

«1+1» оголосив дату прем’єри нового сезону «Танців з зірками»

3745
Новим суддею проєкту стане переможець шоу «Dancing With The Stars», герой першого сезону шоу «Холостяк» Макс Чмерковський.
«1+1» оголосив дату прем’єри нового сезону «Танців з зірками»
«1+1» оголосив дату прем’єри нового сезону «Танців з зірками»

Телеканал «1+1» покаже прем’єру п’ятого сезону танцювального шоу «Танці з зірками» 5 вересня о 21:00.

Учасниками нового сезону стануть: гумористка і зірка «Жіночого кварталу» Анастасія Оруджова, капітан команди «Стояновка» у «Лізі Сміху» Іван Люленов, актор та ведучий каналу «Дом» Костянтин Войтенко, співачка Джамала, учасник гурту «Танок на майдані Конґо» Олег Михайлюта, солістка гурту Кazka Олександра Заріцька, актор Олексій Суровцев.

Новим суддею проєкту стане україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars», герой першого сезону шоу «Холостяк» Макс Чмерковський.

Крім того, на «1+1» розповіли, що креативна продюсерка шоу Олена Коляденко та головна хореографиня Олена Шоптенко провели відкритий кастинг танцюристів. Заявки подали понад 350 танцюристів, з яких лише 70 потрапили на кастинг.

Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн Big Entertainment Shows під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. «Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 10 червня 2021 року телеканал «1+1» повідомив, що почав роботу над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками». Креативною продюсеркою проєкту стала хореографиня та режисерка-постановниця Олена Коляденко. Вона приєднається до команди творців проєкту Big Entertainment Shows.

У першому сезоні «Танців з зірками» перемогли співачка Наталія Могилевська та танцівник Ігор Кузьменко. У другому сезоні шоу переміг ведучий, комік Ігор Ласточкін та танцівниця Ілона Гвоздьова. Переможцями третього сезону оновленого проєкту стали акторка Ксенія Мішина та танцівник Женя Кот. У фіналі «Танців з зірками 4» перемогла пара колишньої учасниці гурту «Віа Гра» Санти Дімопулос та танцівника Макса Лєонова.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3745
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду