«Українська правда» запустила «гарячу лінію»

«Українська правда» запустила «гарячу лінію»

19 Травня 2020
2555
19 Травня 2020
16:03

«Українська правда» запустила «гарячу лінію»

2555
Вона працюватиме цілодобово.
«Українська правда» запустила «гарячу лінію»
«Українська правда» запустила «гарячу лінію»

Інтернет-видання «Українська правда» запустило «гарячу лінію» Pravda.SOS для всіх, хто потребує допомоги або може її надати. Про це видання повідомило 19 травня.

«Якщо ви хочете повідомити новини про коронавірус із вашого міста чи селища, бажаєте розповісти про відсутність тестів, захисних костюмів чи масок, прагнете поділитися конфіденційною інформацією на правах аноніма, потребуєте допомоги чи бажаєте допомогти», – йдеться в повідомленні.

Звернутися можна:

  • на пошту sos.pravda007@gmail.com;
  • телефоном: +380 95 590 52 38, +380 63 347 41 48, +380 68 869 78 29.

Нагадаємо, інтернет-видання «Українська правда» 30 квітня оновило дизайн сайту. У новому дизайні акцент робили на інформаційній картині дня, власних аналітичних матеріалах та колонках. Крім того, головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва розповіла, що протягом року планують покращити департамент подкастів та відео, запустити спільноту та спеціальну платформу, присвячена питанню COVID-19 й всім викликам, які становлять загрозу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2555
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду