detector.media
16.01.2020 19:09
У StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку
У StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку
У компанії визначили 8 цілей сталого розвитку, досягненню яких сприятимуть надалі.

Про це повідомляє пресслужба медіакомпанії.

Посаду Sustainability Lead зайняла Яна Гончаренко, яка до цього керувала внутрішніми комунікаціями SLM та координувала роботу в рамках Women Empowerment Principles.

«Я вірю, що нам вдасться створити в компанії простір рівних можливостей, розвитку та піклування про майбутнє та стати провідником таких удосконалень в суспільстві. Ми відкриті до співпраці з однодумцями, адже недарма партнерство —  одна з цінностей нашої компанії та обраних нами цілей сталого розвитку», - зазначила Яна Гончаренко.

Цілі сталого розвитку, обрані для розвитку в StarLightMedia: гідна робота й економічне зростання; якісна освіта, відповідальне споживання і виробництво; здоров’я і добробут; партнерство в інтересах сталого розвитку; гендерна рівність; мир, правосуддя та ефективні інституції; індустріалізація, інновації та інфраструктура.

Також увагу буде приділено питанням інклюзивності, координувати які буде Уляна Пчолкіна - громадська активістка в соціальній сфері та напрямі захисту прав людей з інвалідністю.

Раніше повідомлялось, що медіагрупа StarLightMedia створює продюсерський центр, який займатиметься пошуком, розробкою та виробництвом мультиплатформних серіалів – StarLight Originals.

На фото: Яна Гончаренко, фото пресслужби StarLightMedia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY