«Миротворець» повністю зупинить сервери центру

«Миротворець» повністю зупинить сервери центру

10 Грудня 2019
2792
10 Грудня 2019
11:20

«Миротворець» повністю зупинить сервери центру

2792
Центр «Миротворець» оголосив, що 10 грудня о 18:00 повністю зупинить свої сервери, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала.
«Миротворець» повністю зупинить сервери центру
«Миротворець» повністю зупинить сервери центру

Про це повідомляється на сайті порталу.

«Доступ до відомостей про об’єкти нашого дослідження в розділі Чистилище буде тимчасово забезпечений лише для окремих категорій користувачів на визначеному закритому ресурсі. Усі інші проєкти Центру працюватимуть і надалі у відкритому і доступному режимі. Розраховуємо, що двох годин нам вистачить», – йдеться в повідомленні.

У відкритому режимі залишаться система розпізнавання IDentigraF, інформаційний портал Myrotvorets news, Радіо «Миротворець» та сховище інформації про злочини проти України ORDILO.

Як писав ДМ, наприкінці листопада колишній «народний мер» окупованої Горлівки Донецької області Едуард Матюха, який виявився розвідником Головного управління розвідки Міністерства оборони України, повідомив, що сайт «Миротворець» було створено з його подачі.

Нагадаємо, заступник голови моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Бенджамін Моро під час засідання комітету Верховної Ради з питань свободи слова 16 жовтня закликала український парламент ініціювати закриття сайту «Миротворець», пояснивши це ти, що він містить особисті дані осіб, що є порушенням законодавства і становить небезпеку.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відповів на цю вимогу, сказавши, що парламент не уповноважений ініціювати закриття будь-яких інтернет-ресурсів.
Фото: Миротворець / Telegram
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2792
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду