detector.media
10.12.2019 11:20
«Миротворець» повністю зупинить сервери центру
«Миротворець» повністю зупинить сервери центру
Центр «Миротворець» оголосив, що 10 грудня о 18:00 повністю зупинить свої сервери, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала.

Про це повідомляється на сайті порталу.

«Доступ до відомостей про об’єкти нашого дослідження в розділі Чистилище буде тимчасово забезпечений лише для окремих категорій користувачів на визначеному закритому ресурсі. Усі інші проєкти Центру працюватимуть і надалі у відкритому і доступному режимі. Розраховуємо, що двох годин нам вистачить», – йдеться в повідомленні.

У відкритому режимі залишаться система розпізнавання IDentigraF, інформаційний портал Myrotvorets news, Радіо «Миротворець» та сховище інформації про злочини проти України ORDILO.

Як писав ДМ, наприкінці листопада колишній «народний мер» окупованої Горлівки Донецької області Едуард Матюха, який виявився розвідником Головного управління розвідки Міністерства оборони України, повідомив, що сайт «Миротворець» було створено з його подачі.

Нагадаємо, заступник голови моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Бенджамін Моро під час засідання комітету Верховної Ради з питань свободи слова 16 жовтня закликала український парламент ініціювати закриття сайту «Миротворець», пояснивши це ти, що він містить особисті дані осіб, що є порушенням законодавства і становить небезпеку.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відповів на цю вимогу, сказавши, що парламент не уповноважений ініціювати закриття будь-яких інтернет-ресурсів.
Фото: Миротворець / Telegram
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY