detector.media
08.11.2019 12:30
Помічник президента Сергій Шефір таємно відвідував офіс Коломойського – «Схеми»
Помічник президента Сергій Шефір таємно відвідував офіс Коломойського – «Схеми»
Сергій Шефір, перший помічник президента Володимира Зеленського та його бізнес-партнер, таємно відвідував офіс олігарха Ігоря Коломойського в Києві.

Про це йдеться в розслідуванні програми «Схеми: корупція в деталях».

«Пізно ввечері 28 жовтня з паркінгу офісного центру Коломойського виїхала Toyota Camry з номерними знаками Державного управління справами. Раніше "Схеми" встановили, що цим авто користується перший помічник президента Зеленського та його багаторічний бізнес-партнер і співвласник "Квартал 95" Сергій Шефір. За годину після цього офісний центр залишив також кортеж, яким користується олігарх Ігор Коломойський», – йдеться в повідомленні.

Сергій Шефір у коментарі журналістам спочатку стверджував, що зустрічався там не з олігархом, а з іншою людиною. Проте згодом він визнав, що зустрічався саме з Ігорем Коломойським.

Пан Шефір пояснив, що їздив у той офіс у «справах студії "Квартал 95"», а не через питання діяльності президента Володимира Зеленського: «Я не штатний працівник, я – позаштатний помічник (президента – ДМ), і залишаюся працювати ще в студії "Квартал 95". Я працюю там. Рахуюся там. А як ви хотіли? Мені з чогось же жити треба. Треба зарплату отримувати».

Він також підтвердив, що спілкується з Ігорем Коломойським: «Він – акціонер каналу, на який постачає продукцію студія "Квартал 95". Тому ми обговорювали, логічно, які програми будуть виходити, всі внутрішні справи телевізійні».

Олігарх, своєю чергою, не став визнавати, що перший помічник президента приїжджав саме до нього.

«Він до мене в офіс не приїжджав. Він приїжджав до товариша Міндіча. А я його зустрів у передпокої… Так, хвилина, "привіт-бувай". Він приїжджав щодо питань "квартальних". Я ж не веду ці питання. От вони там, наскільки я знаю, узгоджували плани на наступний рік. Пакет», –розповів він.

Нагадаємо, 21 травня стало відомом, що бізнес-партнер Волоидмира Зеленського по групі компаній «Квартал» Сергій Шефір став першим помічником президента

Фото: Схеми: корупція в деталях

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY