Kyiv Post святкує 24-річчя та оновлює дизайн

Kyiv Post святкує 24-річчя та оновлює дизайн

18 Жовтня 2019
1918
18 Жовтня 2019
21:00

Kyiv Post святкує 24-річчя та оновлює дизайн

1918
Газета Kyiv Post, яка пише про українські реалії для іноземців англійською мовою, вступає у свій 25-й рік «із вдячністю та ще більшими амбіціями».
Kyiv Post святкує 24-річчя та оновлює дизайн
Kyiv Post святкує 24-річчя та оновлює дизайн

Про це йдеться в колонці головного редактора Kyiv Post Брайана Боннера з нагоди дня народження видання.

«Сьогоднішнє друковане видання Kyiv Post демонструє наш новий вигляд на честь початку нашого 25-го року. Ми рушаймо з легким та мінімалістичним дизайном, на відміну від важкої титульної сторінки першого видання 1995 року. Це, безумовно, не було красиво: на головній фотографії було тіло "безіменного терориста" без сорочки, застреленого на московській вулиці після викрадення автобусу з південнокорейськими туристами», - зазначив Брайан Боннер.

Він додав, що, тим не менш, «перше видання висить на почесному місці в офісі, нагадуючи про скромний та обнадійливий початок».

«Ми вступаємо в наш 25-й рік із глибокою вдячністю - видавцеві Аднану Ківану за те, що він вірить і інвестує в нас, і нашій міжнародній спільноті читачів та рекламодавців. Без вашої підтримки Глобальний голос України не існував би», - пише головний редактор Kyiv Post.

Брайан Боннер зазначив, що Kyiv Post мав офіс у семи місцях, але незабаром переселиться у восьме. За його словами, редакція працюватиме у 22-поверхівці, яку будує власник видання Аднан Ківан.

Головред також нагадав, що спочатку газета друкувала переважно провідні статті Associated Press та «Інтерфакс-Україна», також на її сторінках були гороскопи та кросворди. У різні часи тираж газети коливався від 7 тис. примірників до 25 тис., проте в середньому становив 10 тис. примірників - приблизно так само, як і сьогодні, зазначив Брайан Боннер.

Кількість працівників Kyiv Post за ці роки зросла з 21 до близько 50 осіб. За словами Брайана Боннера, попереду у видання «великі плани розширення», проте подробиць він не розповів.

Нагадаємо, 21 березня 2018 року стало відомо, що український бізнесмен пакистанського походження Мохаммад Захур вирішив продати англомовну газету Kyiv Post одеському бізнесмену сирійського походження Аднану Ківану. Зі слів пана Захура, сума угоди перевищує $3,5 млн.

Аднан Ківан також володіє одеським 7-м каналом (дві юридичні особи — ТОВ «Ріак-інформ» і ТОВ «ТРК “Арт”»). За даними пана Захура, пан Ківан хоче розвивати свій медіабізнес та будує телевізійну студію в Києві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1918
Теги:
Читайте також
22.03.2018 00:29
Гала Скляревська
«Детектор медіа»
2 903
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду