Kyiv Post оголосило переможців премії Top 30 Under 30

Kyiv Post оголосило переможців премії Top 30 Under 30

27 Листопада 2020
4012
27 Листопада 2020
18:56

Kyiv Post оголосило переможців премії Top 30 Under 30

4012
До рейтингу потрапила низка журналістів та письменників.
Kyiv Post оголосило переможців премії Top 30 Under 30
Kyiv Post оголосило переможців премії Top 30 Under 30

Видання Kyiv Post оголосило переможців щорічної премії Top 30 Under 30. Про це йдеться на сайті видання. Серед лауреатів премії - низка медійників та діячів культури.

Валерій Ананьєв, 27 років

Ветеран війни на Донбасі, мандрівник, письменник та блогер YouTube

Під час служби він заснував блог на YouTube, який зараз веде як освітній проект. Валерій Ананьєв є автором книги про війну, в якій намагався реконструювати справжню атмосферу поля бою.

Кирило Безкоровайний, 25

Співзасновник науково-популярного ЗМІ «Куншт»

Він також виробляє навчальні відеофільми, які можна побачити в метро та міжміських поїздах. Кирило Безкоровайний також написав книгу, яка пояснює дітям астрофізику.

Анна Чернявська, 26 років

Вчителька української мови та літератури

Вона керує однією з перших в Україні організацій, що займаються боротьбою з булінгом. Організація дозволяє дітям подавати скаргу на напади однолітків, допомагає дітям зрозуміти їхні сильні сторони та надає підтримку тим, хто переживає кризу, допомагає вчителям, які страждають від знущань.

Олена Герасим’юк, 29 років

Письменниця

Поетеса і колишній військовий медик, яка п’ять років документувала історії українців, які загинули в радянських гулагах, проливаючи світло на українську історію. Цього року Україна нагородила її медаллю «За рятування життя».

Артем Копанєв, 24 роки

Заступник головного операційного директора Genesis, однієї з найбільших ІТ-компаній в Україні

Входить до керівництва однієї з найбільших технологічних фірм в Україні. Йому доручено контролювати повсякденні адміністративні та оперативні функції компанії. Після роботи Копанєв навчає хворих на хворобу Паркінсона танцювати - така терапія допомагає боротися з наслідками хвороби.

Роман Кравець, 28

Політичний журналіст

Журналіст, який брав інтерв’ю у більшості українського політичного істеблішменту для «Української правди». Він був одним із перших журналістів, хто взяв інтерв’ю у Володимира Зеленського після оголошення, що він балотується в президенти.

Антоніо Лукіч, 28 років

Режисер

Прем'єра дебютного фільму Лукіча «Мої думки мовчать» відбулась у 2019 році, стрічка отримала нагороди на кінофестивалях у Карлових Варах, Одесі та Мінську, а згодом була показана в кінотеатрах України, і врешті стала прибутковою - що є рідкісним досягненням для українського кіно.

Богдана Неборак, 24 роки

Культурна менеджерка, юристка, ведуча подкастів

Вона працює в Українському інституті книги, який під керівництвом Міністерства культури просуває українську літературу за кордоном з 2016 року.

Злата Симоненко, 28 років

Радниця Sayenko Kharenko, експертка Реанімаційного пакету реформ, колишня членкиня Ради громадського контролю при НАБУ

Злата Симоненко брала участь у розробці законів про Національну поліцію, Державне слідче бюро та Національне антикорупційне бюро. Як юрист вона захищає великий бізнес та іноземних інвесторів, які працюють в Україні. Зараз її головним акцентом є сумнозвісна справа жертви тортур та зґвалтування з боку міліції у Київській області.

Нагадаємо, у 2019 році нагороди від Kyiv Post отримали журналістка програми «Схеми: корупція в деталях» Валерія Єгошина, журналістка «Бігус. Інфо» Леся Іванова, режисер Наріман Алієв, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4012
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду