Володимир Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву про звільнення

Володимир Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву про звільнення

2 Серпня 2019
2382
2 Серпня 2019
12:47

Володимир Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву про звільнення

2382
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що голова Офісу Президента України Андрій Богдан написав заяву про звільнення. Він пояснив, що з командою «домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення».
Володимир Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву про звільнення
Володимир Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву про звільнення

Про це глава держави повідомив під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську в рамках робочої поїздки, йдеться на сайті ОПУ.

«Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи Президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку», – заявив Володимир Зеленський.

Він уточнив, що станом на 2 серпня не підписував цю заяву на звільнення Андрія Богдана.

Крім того, пан Зеленський додав, що за потреби може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Нагадаємо, 1 серпня агентство «Інтерфакс-Україна» повідомило, що глава Офісу президента України Андрій Богдан нібито написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. При цьому у розпорядженні журналістки НВ Крістіни Бердинських з’явилася начебто заява Андрія Богдана. Водночас «Наш.Максі-ТВ» повідомив, що замглави Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про відставку Богдана.

Журналістка «НВ» Крістіна Бердинських повідомила, що фотографію нібито заяви голови Офісу президента України Андрія Богдана про відставку отримала від офіційної особи в ОПУ.

2 серпня інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» повідомило, що новина про нібито відставку глави Офісу Президента України Андрія Богдана «анулюється».

Видання «Дзеркало тижня» написало, що інформацію про відставку Андрія Богдана «як інсайд поширив заступник голови ОП Кирило Тимошенко». Кирило Тимошенко заперечує, що він був джерелом інформації про нібито відставку голови ОПУ Андрія Богдана.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва розповіла, що інформацію про нібито відставку Андрія Богдана всім виданням, а саме: «Українській правді», «Інтерфаксу-Україна», «НВ» та «Дзеркалу тижня», надав один співрозмовник, який працює в ОПУ. 

Фото: Радіо Свобода

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2382
Читайте також
08.08.2019 16:00
Юрій Залізняк
для «Детектора медіа»
3 183
05.08.2019 11:33
Валерий Калныш, НВ
766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду