Сайт «Сегодня.ua» змінив дизайн

Сайт «Сегодня.ua» змінив дизайн

30 Липня 2019
8222
30 Липня 2019
17:25

Сайт «Сегодня.ua» змінив дизайн

8222
Сайт «Сегодня.ua» повністю змінив дизайн, зробивши акцент на відеоконтенті. Також на головній сторінці сайту тепер майже немає реклами.
Сайт «Сегодня.ua» змінив дизайн
Сайт «Сегодня.ua» змінив дизайн

Про це 30 липня повідомляє пресслужба «Медіа групи Україна».

«У новому дизайні ми подбали про те, щоб піти від частої практики розташування великої кількості контенту на одному екрані. Навпаки, зробили акцент на тому, щоб у користувача була можливість зосередити свою увагу на окремій новині, лонгріді або інтерв'ю. <…> Тому новий дизайн сайту багато в чому був обумовлений тим фактом, що наша аудиторія мігрувала з класичних десктопних пристроїв на мобільні. На сьогодні – це більше 80% відвідувачів. Тому зручна мобільна версія сайту – запорука успішної комунікації з нашими користувачами», – наголосила директорка з розвитку інтернет-проектів «Медіа групи Україна» Олена Шабашкевич.

За її словами, наступним кроком буде персоналізація новин.

Нагадаємо, рейтинг топ-100 новинних сайтів суспільно-політичної тематики за червень 2019 року оприлюднили на сайті Інтернет Асоціації України (ІнАУ). Серед найпопулярніших видань: «Обозреватель» (19 %), «Сегодня» (16 %), ТСН (16 %), 24 (15 %), УНІАН (13 %).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду