detector.media
30.07.2019 17:25
Сайт «Сегодня.ua» змінив дизайн
Сайт «Сегодня.ua» змінив дизайн
Сайт «Сегодня.ua» повністю змінив дизайн, зробивши акцент на відеоконтенті. Також на головній сторінці сайту тепер майже немає реклами.

Про це 30 липня повідомляє пресслужба «Медіа групи Україна».

«У новому дизайні ми подбали про те, щоб піти від частої практики розташування великої кількості контенту на одному екрані. Навпаки, зробили акцент на тому, щоб у користувача була можливість зосередити свою увагу на окремій новині, лонгріді або інтерв'ю. <…> Тому новий дизайн сайту багато в чому був обумовлений тим фактом, що наша аудиторія мігрувала з класичних десктопних пристроїв на мобільні. На сьогодні – це більше 80% відвідувачів. Тому зручна мобільна версія сайту – запорука успішної комунікації з нашими користувачами», – наголосила директорка з розвитку інтернет-проектів «Медіа групи Україна» Олена Шабашкевич.

За її словами, наступним кроком буде персоналізація новин.

Нагадаємо, рейтинг топ-100 новинних сайтів суспільно-політичної тематики за червень 2019 року оприлюднили на сайті Інтернет Асоціації України (ІнАУ). Серед найпопулярніших видань: «Обозреватель» (19 %), «Сегодня» (16 %), ТСН (16 %), 24 (15 %), УНІАН (13 %).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY