Євген Бондаренко став директором «Медіа Групи Україна»

Євген Бондаренко став директором «Медіа Групи Україна»

10 Червня 2019
5990
10 Червня 2019
11:40

Євген Бондаренко став директором «Медіа Групи Україна»

5990
Директором «Медіа Групи Україна» з 10 червня призначили Євгена Бондаренка.
Євген Бондаренко став директором «Медіа Групи Україна»
Євген Бондаренко став директором «Медіа Групи Україна»

Про це повідомляє прес-служба «Медіа Групи Україна».

Євген Бондаренко з 2012 року обіймав посаду головного операційного директора в групі StarLightMedia. З 2006 року працював директором з управління ефективністю у групі EastOne, де відповідав за процеси стратегічного розвитку і підвищення операційної ефективності активів, у тому числі медійних. До цього він був заступником директора з планування та управління ефективністю діяльності у групі компаній «ТНК-ВР Україна». Трудову діяльність розпочав у 1997 році, займав керівні посади у сфері фінансів, обліку і аудиту в різних компаніях.

Має вищу економічну освіту і два дипломи MBA: WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business (Австрія) і Carlson School of Management, University of Minnesota (США).

Нагадаємо, 15 травня стало відомо, що директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко прийняв рішення піти з компанії і розвивати кар'єру поза межами групи. 

Раніше прес-служба холдингу «Медіа Група Україна» спростувала інформацію інтернет-видання «Телекритика» про нібито непродовження трудового контракту директора «Медіа Групи Україна» Євгена Лященка.

Фото: прес-служба «Медіа Групи Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5990
Читайте також
02.09.2019 16:11
«Детектор медіа»
4 691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду