Сайт Delo.ua зазнав DDoS-атаки

Сайт Delo.ua зазнав DDoS-атаки

26 Липня 2019
1873
26 Липня 2019
17:50

Сайт Delo.ua зазнав DDoS-атаки

1873
Після збільшення публікацій щодо питань держполітики та фінансів також «непропорційно зросло навантаження на сервери при піковій відвідуваності».
Сайт Delo.ua зазнав DDoS-атаки
Сайт Delo.ua зазнав DDoS-атаки

Портал Delo.ua протягом кількох днів зазнавав DDoS-атаки.

Про це 26 липня повідомляє пресслужба бізнес/медіа бюро «ekonomika+».

«Непропорційно зросло навантаження на сервери при піковій відвідуваності, які до того ж піддавалися кілька днів DDoS-атаці. Для забезпечення стабільного доступу до веб-ресурсів команда "ekonomika+" прийняла рішення скоротити шанси технічних форс-мажорів у майбутньому і реалізувати переїзд ресурсів на нові сервери на сучасній платформі», – йдеться в повідомленні.

У «ekonomika+» зауважили, що в зв’язку з цими подіями сайти Delo.ua і Womo.ua могли бути недоступні для відвідування, однак, згідно з повідомленням, зараз вони працюють у штатному режимі на нових серверах.

Нагадаємо, у червні 2019 року портал Delo.ua оновив дизайн сайту. На сайті з'явилися нові блоки, формати відображення тематичних матеріалів, інформаційні акценти.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1873
Читайте також
11.02.2019 17:30
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
14 574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду