Сервери групи «1+1 медіа» зазнали DDoS-атаки

Сервери групи «1+1 медіа» зазнали DDoS-атаки

13 Грудня 2019
1351
13 Грудня 2019
16:15

Сервери групи «1+1 медіа» зазнали DDoS-атаки

1351
На сервери групи «1+1 медіа» 12 грудня здійснили DDoS-атаку.
Сервери групи «1+1 медіа» зазнали DDoS-атаки
Сервери групи «1+1 медіа» зазнали DDoS-атаки

Про це повідомляє пресслужба групи.

«Станом на 16:30 технічні спеціалісти групи змогли завадити протиправним діям зловмисників й оперативно відновити роботу серверів інформаційної системи та вийти в ефір з випуском ТСН о 16:45. Спеціалісти служби безпеки холдингу вже на фінальному етапі з’ясування інформації щодо замовників DDoS-атаки. Обладнання локалізовано для розслідування», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сайт інтернет-видання «Гордон» 29 серпня протягом понад чотирьох годин зазнавав DDoS-атаки. Головна редакторка інтернет-видання «Гордон» Олеся Бацман повідомила, що сайт атакували з IP-адрес, розташованих в окупованих Криму, Донецьку, Луганську і з Росії.

Сайт видання ще раз зазнав DDoS-атаки 2 вересня.

Фото: 1+1 медіа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1351
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду