Київська влада створить КП «Центр публічної комунікації та інформації»

Київська влада створить КП «Центр публічної комунікації та інформації»

30 Листопада 2018
2656
30 Листопада 2018
16:18

Київська влада створить КП «Центр публічної комунікації та інформації»

2656
Рішення ухвалене Київрадою 29 листопада 2018 року.
Київська влада створить КП «Центр публічної комунікації та інформації»
Київська влада створить КП «Центр публічної комунікації та інформації»

Київрада 29 листопада 2018 року ухвалила рішення «Про зміну найменування комунального підприємства Київської міської ради «Вечірній Київ» на комунальне підприємство Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації». За таке рішення проголосував 81 депутат міської ради. Про це написала заступниця директора Департаменту суспільних комунікацій КМДА Тетяна Гузенко на своїй сторінці у Facebook.

На керівника КП «Центр публічної комунікації та інформації» буде оголошено конкурс.

Зокрема Київрада вирішила:

  1. Припинити з 01 січня 2019 року випуск газети «Хрещатик» та «Вечірній Київ».
  2. Змінити найменування КП Київської міської ради «Вечірній Київ» на КП Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації».
  3. Внести зміни до статуту КП Київської міської ради «Вечірній Київ», затвердженого рішенням Київської міської ради від 16 квітня 2015 року.
  4. КП Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації» забезпечити роботу і функціонування аудіовізуального (електронного) засобу масової інформації «Вечірній Київ».
  5. Передати КП Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації» права на заснування друкованого ЗМІ газети «Хрещатик», в установленому законодавством порядку.
  6. Виконавчому органу Київської міської ради (КМДА) здійснити організаційно-правові заходи щодо виконання пункту 1 та пункту 5 цього рішення.
  7. Офіційно оприлюднити це рішення в газеті Київської міської ради «Хрещатик».
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Київської міської ради з питань культури, туризму та інформаційної політики.

Як писав «Детектор медіа», 29 листопада вийшов останній друкований випуск газети «Вечірній Київ», а газета «Хрещатик» має стати офіційним вісником.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду