Перенесено прем’єру фільму «Крути 1918»

Перенесено прем’єру фільму «Крути 1918»

29 Жовтня 2018
2153
29 Жовтня 2018
17:33

Перенесено прем’єру фільму «Крути 1918»

2153
Творці українського історичного фільму «Крути 1918» перенесли прем’єру на 7 лютого 2019
Перенесено прем’єру фільму «Крути 1918»
Перенесено прем’єру фільму «Крути 1918»

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

«Спочатку ми планували презентувати фільм на День Збройних Сил України, 6 грудня. Це – важливе свято для нашої країни. Проте є не менш важлива дата – роковини бою під Крутами – яка припадає на кінець січня і саме якій присвяче наше кіно, – прокоментував продюсер фільму Андрій Корнієнко. – То ж ми вирішили, що правильніше за все буде приурочити вихід фільму до днів вшанування пам’яті тих, хто сто років тому захищав нашу країну».

За повідомленням Держкіно, 29 січня відбудеться допрем’єрний показ фільму у Києві, а з 7 лютого фільм вийде у широкий прокат.

Нагадаємо, що проект художнього фільму «Крути 1918. Захист» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно у сесії ігрових тематичних фільмів (до 100-річчя проголошення Української Народної Республіки, до 100-ї річниці Бою студентів під Крутами). 22 березня 2017 року Держкіно уклало з компанією «Гуд Монінг Дістріб'юшн» контракт про надання проекту «Крути 1918. Захист» державної фінансової підтримки розміром 26 млн грн. Загальна вартість виробництва – 52 млн грн.

У липні 2018 року мережі з'явився другий трейлер українського історичного екшену «Крути 1918».

Режисер: Олексій Шапарєв. У ролях: Євген Ламах, Надія Коверська, Андрій Федінчик, Олексій Тритенко, Олександр Піскунов, Максим Донець, Дмитро Ступка, Остап Ступка, Наталя Васько, Роман Ясіновський, Богдан Юсипчук

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2153
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду