Аксьонов запропонував глушити радіосигнал з материкової України за прикладом КНДР

Аксьонов запропонував глушити радіосигнал з материкової України за прикладом КНДР

3 Грудня 2017
1488
3 Грудня 2017
14:59

Аксьонов запропонував глушити радіосигнал з материкової України за прикладом КНДР

1488
Підконтрольний Кремлю глава Криму Сергій Аксьонов запропонував включати «пісні воєнних років», щоб глушити радіосигнал, який поширюється на Крим з території материкової України.
Аксьонов запропонував глушити радіосигнал з материкової України за прикладом КНДР
Аксьонов запропонував глушити радіосигнал з материкової України за прикладом КНДР

Про це повідомляє видання «Крим.Реалії» з посиланням на «Кримінформ».

«Дивилися, як КНДР направляють ці динаміки туди на (південну) сторону і всі пісні військових років включають. Це самий нормальний спосіб. Ворогів від пісень воєнних років трясе, а потім починає диміти і виходить з ладу. Ідеологія завжди перемагає! Оскільки ми маємо рацію, наші діди й батьки фашистів розбивали, тому їх пособників поб'ємо тим більше », - заявив Сергій Аксьонов.

На нараді депутат Державної думи від Криму Костянтин Бахарєв повідомив, що до нього зверталися кримчани «зі скаргами на українські радіостанції: їх сигнал стійко приймають приймачі в Керчі і на півночі Кримського півострова».

«А не пробували просто не слухати? Ворожу пропаганду ми не слухаємо, тому простіше повернути коліщатко - так уникнемо витрат на дротове радіо», - запропонував Аксьонов.

Нагадаємо, завершено будівництво телевежі в Чонгарі було у січні 2017 року. У лютому 2017 року зі 150-метрової телевежі почалася трансляція цілодобового мовлення на окупований Крим та сусідні з ним населені пункти Херсонщини у тестовому режимі. 17 березня відбулося офіційне відкриття телекомунікаційної вежі в Чонгарі. 24 березня член Нацради Сергій Костинський повідомив, що для запуску цифрового телевізійного мовлення на півострів потрібно 3-4 місяці.

12 травня Нацрада вирішила оголосити конкурс на цифрове ефірне телевізійне мовлення на окупований Крим з використанням 50 ТВК (стандарт DVB-T2) у селищі Чонгарі Херсонської області та затвердила конкурсні умови. Конкурс було оголошено в газеті «Голос України» 17 травня, заяви приймалися з 16 червня до 17 липня.

27 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможців конкурсу, на який виставлялося п’ять місць у локальному мультиплексі для мовлення з телевежі, збудованої «Телемережами України» в Чонгарі. Територія мовлення – Красноперекопськ і Красноперекопський район, Джанкой і Джанкойський район.

З-поміж семи претендентів Нацрада обрала п’ятьох переможців: «UA: Крим», «Чорноморська ТРК», ICTV, 5 канал і «Прямий».

Тоді ж член Нацради Сергій Костинський повідомив, що в Чонгарі планується створення ще одного локального мультиплексу (вже прораховано частоту), що дасть змогу запустити ще до 10 телеканалів на Крим. Також планується запуск цифрового ефірного мовлення на Крим і з телевежі, яка будується в селищі Чаплинка Херсонської області.

Як повідомляв «Детектор медіа», трансляція українських телеканалів в тестовому режимі з чонгарської телекомунікаційної вежі на територію окупованого Криму розпочалася 17 серпня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1488
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду