Біля кордону затримали прес-секретаря партії Саакашвілі

Біля кордону затримали прес-секретаря партії Саакашвілі

2 Вересня 2017
1855
2 Вересня 2017
17:24

Біля кордону затримали прес-секретаря партії Саакашвілі

1855
Сьогодні, 2 вересня, Мар'яну Поштар, прес-секретаря партії «Рух нових сил», лідером якої є Міхеїл Саакашвілі, затримали біля кордону України з Польщею.
Біля кордону затримали прес-секретаря партії Саакашвілі
Біля кордону затримали прес-секретаря партії Саакашвілі

Про це повідомляє прес-служба партії у своєму Facebook.

«Кілька хвилин тому прес-секретарку Руху затримали біля кордону з Польщею за те, що вона сфотографувала живий кордон з прикордонників, який нагнали для того, щоб вони не пустили у країну Михайла Саакашвілі», - йдеться в повідомленні.

Водночас Давид Сакварелідзе повідомив, що Мар'яну Поштар було затримано через фотографії, які вона зробила поблизу кордону.

При цьому повідомляється, що  Міхеїл Саакашвілі планує повернутися в Україну через пункт Краковець 10 вересня.

Як повідомляла «Українська правда», у субботу, 2 вересня, було затримано брата екс-президента Грузії, екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі Давида Саакашвілі. Пізніше його відпустили з Печерського районного відділу Державної міграційної служби.

Як писав «Детектор медіа», у березні Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». 

Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма.

Пізніше екс-генеральний продюсер каналу Гайгисиз Гелдієв повідомив «Детектору медіа», що ініціатором закриття політичного ток-шоу Міхеїла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK виступив телеканал.

Фото: з Facebook Давида Сакварелідзе

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1855
Читайте також
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду