Робота журналістів біля кордону з Польщею у день приїзду Саакашвілі буде обмежена

Робота журналістів біля кордону з Польщею у день приїзду Саакашвілі буде обмежена

8 Вересня 2017
1638

Робота журналістів біля кордону з Польщею у день приїзду Саакашвілі буде обмежена

1638
10 вересня, у день приїзду політика Міхеїла Саакашвілі до Україну, робота представників медіа в пункті пропуску «Краківець» буде обмежена
Робота журналістів біля кордону з Польщею у день приїзду Саакашвілі буде обмежена
Робота журналістів біля кордону з Польщею у день приїзду Саакашвілі буде обмежена

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Вважаючи на те, що 10 вересня деякі політичні партії та депутати анонсують проведення поблизу пункту пропуску «Краківець» на кордоні з Польщею масових акцій, це створює додаткові ризики виникнення конфліктних ситуацій та інших провокацій. В зв’язку з цим  Держприкордонслужба України повідомляє представників засобів масової інформації, що 10 вересня робота представників медіа в пункті пропуску «Краківець» буде обмежена», – повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначено, що всі коментарі з зазначеної теми можна буде отримати поряд з пунктом пропуску, де буде облаштована площадка для комунікації.

Також Держприкордонслужба інформує, що польська сторона теж повністю обмежує роботу будь-яких засобів масової інформації в своєму пункті пропуску «Корчова», що розташований навпроти українського «Краківця».

Нагадаємо, прес-служба партії «Рух нових сил» заявила, що 2 вересня Мар'яну Поштар, прес-секретаря партії, лідером якої є Міхеїл Саакашвілі, затримали біля кордону України з Польщею. Давид Сакварелідзе також повідомив, що Мар'яну Поштар було затримано через фотографії, які вона зробила поблизу кордону.

Речник Держприкордонслужби Олег Слободян заявив, що прикордонники не затримували пані Поштар, а лише «пояснили порядок зйомок у контрольованому прикордонному районі». Сама Мар’яна Поштар повідомила, що її все ж таки затримали, але невдовзі відпустили.

Як писав «Детектор медіа», у березні Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». 

Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма.

Пізніше екс-генеральний продюсер каналу Гайгисиз Гелдієв повідомив«Детектору медіа», що ініціатором закриття політичного ток-шоу Міхеїла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK виступив телеканал.

 Фото: Replyua.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1638
Читайте також
17.09.2017 10:00
Борис Бахтєєв
«Детектор медіа»
2 407
28.08.2017 17:33
Галина Петренко
«Детектор медіа»
6 207
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду