У Миколаєві обікрали офіс інтернет-видання «Егаліте»

У Миколаєві обікрали офіс інтернет-видання «Егаліте»

22 Березня 2017
912
22 Березня 2017
11:10

У Миколаєві обікрали офіс інтернет-видання «Егаліте»

912
У Миколаєві редакція інтернет-видання «Егаліте» заявила про крадіжку комп’ютерів зі свого офісу з інформацією про кримінальних авторитетів міста.
У Миколаєві обікрали офіс інтернет-видання «Егаліте»
У Миколаєві обікрали офіс інтернет-видання «Егаліте»

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на редактора видання Богдана Вигнаного.

За його словами, на вихідних, коли в офісі редакції нікого немає, невідомі проникли у приміщення по вул.Чкалова, 30-а, звідки викрали два ноутбуки, жорсткий диск та флеш-накопичувач. У понеділок, 20 березня, редактор видання помітив, що зникла техніка. Він викликав поліцію та написав заяву про крадіжку.

За словами пана Вигнаного, на одному з викрадених ноутбуків містилась інформація, за якою видання готувало матеріал про криміналітет міста та його зв’язки з владою. 

«В офісі ще є стаціонарні комп’ютери, інша більш дорожча техніка, але крадії чомусь забрали тільки це», – зазначив редактор видання.

До цього, за словами пана Вигнаного, ніяких погроз чи іншого тиску на редакцію не відбувалось.

Нагадаємо, 7 січня у Запоріжжі невідомі вдерлися до автомобіля журналістки програми «Надзвичайні новини» на телеканалі ICTV Олени Каптюх та поцупили gps-навігатор і флеш-накопичувач.

У липні в Києві обікрали помешкання журналістки Центру громадянських свобод Марії Томак. Попередня кваліфікація злочину – частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Фото: Головна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду