Трамп відмовився від традиційного заходу із журналістами

Трамп відмовився від традиційного заходу із журналістами

26 Лютого 2017
1145
26 Лютого 2017
09:29

Трамп відмовився від традиційного заходу із журналістами

1145
Президент США Дональд Трамп заявив, що не буде присутній цього року на щорічному обіді з пулом журналістів, що пишуть про владу. Причини такого рішення він не пояснив.
Трамп відмовився від традиційного заходу із журналістами
Трамп відмовився від традиційного заходу із журналістами

Про це Дональд Трамп написав у Twitter, передає «Українська правда».

«Я не піду на обід Асоціації кореспондентів Білого дому в цьому році. Побажайте всім всього хорошого і прекрасного вечора!», - написав він.

Захід заплановано на 29 квітня. Щорічний обід з представниками Асоціації кореспондентів Білого дому - традиційний захід, на якому присутні знаменитості, політики і журналісти. Зазвичай на ньому присутні глава держави і віце-президент.

Нагадаємо, Дональд Трамп вже розкритикував впливові американські видання The New York Times і The Washington Post за те, як вони висвітлюють його діяльність.

Після цього президент США Дональд Трамп назвав низку провідних американських газет і телеканалів ЗМІ - The New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN - ворогами американського народу.

Журналістів ряду провідних англомовних ЗМІ, в тому числі CNN, The New York Times і BBC, не пустили на брифінг для преси в Білому домі. На захід не були допущені також кореспонденти BuzzFeed, Politico, The Daily Mail, The Hill, The Los Angeles Times і The New York Daily News. Репортери агентства The Associated Press та журналу Time в знак протесту бойкотували захід.

Президент США Дональд Трамп звинуватив CNN і The New York TImes у свідомому поширенні неправдивих новин.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1145
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду