Трамп використав свій особистий акаунт у Twitter, щоб напасти на ЗМІ

Трамп використав свій особистий акаунт у Twitter, щоб напасти на ЗМІ

29 Січня 2017
1854
29 Січня 2017
12:07

Трамп використав свій особистий акаунт у Twitter, щоб напасти на ЗМІ

1854
Президент США Дональд Трамп розкритикував впливові американські видання The New York Times і The Washington Post за те, як вони висвітлюють його діяльність.
Трамп використав свій особистий акаунт у Twitter, щоб напасти на ЗМІ
Трамп використав свій особистий акаунт у Twitter, щоб напасти на ЗМІ

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Провальна New York Times зайняла неправильну позицію щодо мене від самого початку. Стверджувала, що я програю праймеріз, а потім і загальні вибори. Фейкові новини», - написав Дональд Трамп  в своєму особистому акаунті в Twitter.

За його словами, висвітлення його діяльності у New York Times і Washington Post «від самого початку було настільки несправедливим і злостивим, що Times довелося вибачатися перед своїми передплатниками і читачами, кількість яких скорочується».

«Вони помилялися щодо мене від самого початку і досі не змінили позиції, та й не змінять ніколи. Це ганебно», - написав глава Білого дому.

Всі ці записи Дональд Трамп залишив у своєму особистому аканті в Twitter. При цьому у нього є акант у Twitter як у президента США.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що президент США Дональд Трамп призупинив використання особистого облікового запису в мережі мікроблогів Twitter. Виявилося, що ця інформація помилкова, і Трамп продовжує вести свій особистий акаунту Twitter.

Крім того Дональд Трамп перебрав контроль над офіційним акаунтом президента США @POTUS після того, як склав присягу 20 січня. Від моменту запуску акаунт @POTUS Трампа зафоловили мільйони користувачів. Попередній акаунт, який вів Барак Обама, заархівували під назвою @POTUS44. Його 13,6 мільйонів фоловерів перевели на новий акаунт Трампа, не питаючи згоди користувачів, що викликало обурення у частини з них.

Перший твіт нового президента був лінком на Facebook-пост із повним текстом його інавгураційної промови. Попередній - особистий акаунт Дональда Трампа має понад 20 мільйонів фоловерів.

18 січня Дональд Трамп заявив, що насправді не любить використовувати мережу мікроблогів Twitter. Але, як вказав Трамп в інтерв’ю телеканалу Fox News, він буде продовжувати використовувати Twitter кілька разів на день, щоб робити офіційні заяви, а також особисті коментарі, оскільки не довіряє засобам масової інформації.

Джон Керрі, який за 44-го президента США Барака Обами працював на посаді державного секретаря, 7 січня заявив, що не вважає сторінку обраного президента Дональда Трампа в мережі мікроблогів Twitter добрим способом комунікації з міжнародних політичних питань.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1854
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду