Трамп назвав «ворогами народу» CNN і The New York Times

Трамп назвав «ворогами народу» CNN і The New York Times

18 Лютого 2017
1623
18 Лютого 2017
11:25

Трамп назвав «ворогами народу» CNN і The New York Times

1623
Президент США Дональд Трамп назвав низку провідних американських газет і телеканалів ЗМІ ворогами американського народу.
Трамп назвав «ворогами народу» CNN і The New York Times
Трамп назвав «ворогами народу» CNN і The New York Times

Про це він написав у Тwitter.

«Медіа фейкових новин (провальні The New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN) є не моїми ворогами, а ворогами американського народу», - написав Дональд Трамп.

Перед цим президент США Дональд Трамп під час прес-конференції 17 лютого кілька разів звинуватив журналістів у ворожості та перекручуванні інформації.

Напередодні радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн залишив займану ним посаду. Раніше міністерство юстиції США попередило адміністрацію Трампа, що Флінн ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо його комунікацій з російським послом і що він є «потенційно уразливим для шантажу з боку Росії».

Американське видання The New York Times повідомило, що члени виборчого штабу Дональда Трампа та інші наближені до республіканця люди мали регулярні контакти з високопоставленими співробітниками російських спецслужб упродовж року, який передував виборам у США. Після цього президент США Дональд Трамп назвав незаконною передачу даних засобам масової інформації розвідувальним співтовариством.

Раніше Дональд Трамп вже розкритикував впливові американські видання The New York Times і The Washington Post за те, як вони висвітлюють його діяльність.

ЗМІ повідомили, що президент США Дональд Трамп призупинив  використання особистого облікового запису в мережі мікроблогів Twitter. Виявилося, що ця інформація помилкова, і Трамп продовжує вести свій особистий акаунту Twitter.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1623
Читайте також
24.02.2017 16:02
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
2 363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду