detector.media
26.02.2017 09:29
Трамп відмовився від традиційного заходу із журналістами
Трамп відмовився від традиційного заходу із журналістами
Президент США Дональд Трамп заявив, що не буде присутній цього року на щорічному обіді з пулом журналістів, що пишуть про владу. Причини такого рішення він не пояснив.

Про це Дональд Трамп написав у Twitter, передає «Українська правда».

«Я не піду на обід Асоціації кореспондентів Білого дому в цьому році. Побажайте всім всього хорошого і прекрасного вечора!», - написав він.

Захід заплановано на 29 квітня. Щорічний обід з представниками Асоціації кореспондентів Білого дому - традиційний захід, на якому присутні знаменитості, політики і журналісти. Зазвичай на ньому присутні глава держави і віце-президент.

Нагадаємо, Дональд Трамп вже розкритикував впливові американські видання The New York Times і The Washington Post за те, як вони висвітлюють його діяльність.

Після цього президент США Дональд Трамп назвав низку провідних американських газет і телеканалів ЗМІ - The New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN - ворогами американського народу.

Журналістів ряду провідних англомовних ЗМІ, в тому числі CNN, The New York Times і BBC, не пустили на брифінг для преси в Білому домі. На захід не були допущені також кореспонденти BuzzFeed, Politico, The Daily Mail, The Hill, The Los Angeles Times і The New York Daily News. Репортери агентства The Associated Press та журналу Time в знак протесту бойкотували захід.

Президент США Дональд Трамп звинуватив CNN і The New York TImes у свідомому поширенні неправдивих новин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY