detector.media
18.02.2017 11:25
Трамп назвав «ворогами народу» CNN і The New York Times
Трамп назвав «ворогами народу» CNN і The New York Times
Президент США Дональд Трамп назвав низку провідних американських газет і телеканалів ЗМІ ворогами американського народу.

Про це він написав у Тwitter.

«Медіа фейкових новин (провальні The New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN) є не моїми ворогами, а ворогами американського народу», - написав Дональд Трамп.

Перед цим президент США Дональд Трамп під час прес-конференції 17 лютого кілька разів звинуватив журналістів у ворожості та перекручуванні інформації.

Напередодні радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн залишив займану ним посаду. Раніше міністерство юстиції США попередило адміністрацію Трампа, що Флінн ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо його комунікацій з російським послом і що він є «потенційно уразливим для шантажу з боку Росії».

Американське видання The New York Times повідомило, що члени виборчого штабу Дональда Трампа та інші наближені до республіканця люди мали регулярні контакти з високопоставленими співробітниками російських спецслужб упродовж року, який передував виборам у США. Після цього президент США Дональд Трамп назвав незаконною передачу даних засобам масової інформації розвідувальним співтовариством.

Раніше Дональд Трамп вже розкритикував впливові американські видання The New York Times і The Washington Post за те, як вони висвітлюють його діяльність.

ЗМІ повідомили, що президент США Дональд Трамп призупинив  використання особистого облікового запису в мережі мікроблогів Twitter. Виявилося, що ця інформація помилкова, і Трамп продовжує вести свій особистий акаунту Twitter.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY