Трамп більше не використовує особистий акаунт у Twitter

Трамп більше не використовує особистий акаунт у Twitter

22 Січня 2017
1134
22 Січня 2017
14:34

Трамп більше не використовує особистий акаунт у Twitter

1134
Президент США Дональд Трамп призупинив використання особистого облікового запису в мережі мікроблогів Twitter. Станом на 13.00 22 січня за Києвом (6.00 за вашингтонським часом) останнім повідомленням у стрічці Трампа є ретвіт із офіційного акаунту Білого дому з цитатою з інавгураційної промови 45-го президента США.
Трамп більше не використовує особистий акаунт у Twitter
Трамп більше не використовує особистий акаунт у Twitter

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Останньому на даний час особистому твіту Дональду Трампа вже доба, в ньому він дякував за «фантастичний день і вечір у Вашингтоні», маючи на увазі урочистості з нагоди вступу президента США на посаду.

21-м січня датовані всього два твіти Трампа, хоча ще 20 січня президент США опублікував 13 повідомлень у мережі Twitter.

Нагадаємо, Дональд Трамп перебрав контроль над офіційним акаунтом президента США @POTUS після того, як склав присягу 20 січня. Від моменту запуску акаунт @POTUS Трампа зафоловили мільйони користувачів.

Попередній акаунт, який вів Барак Обама, заархівували під назвою @POTUS44. Його 13,6 мільйонів фоловерів зараз переводять на новий акаунт Трампа, не питаючи згоди користувачів, що викликало обурення у частини з них.

Перший твіт нового президента був лінком на Facebook-пост із повним текстом його інавгураційної промови. Попередній - особистий акаунт Дональда Трампа має понад 20 мільйонів фоловерів.

18 січня Дональд Трамп заявив, що насправді не любить використовувати мережу мікроблогів Twitter. Але, вказав Трамп в інтерв’ю телеканалу Fox News, він буде продовжувати використовувати Twitter кілька разів на день, щоб робити офіційні заяви, а також особисті коментарі, оскільки не довіряє засобам масової інформації.

Джон Керрі, який за 44-го президента США Барака Обами працював на посаді державного секретаря, 7 січня заявив, що не вважає сторінку обраного президента Дональда Трампа в мережі мікроблогів Twitter добрим способом комунікації з міжнародних політичних питань.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1134
Читайте також
21.01.2017 12:11
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
2 069
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду