Український канал іномовлення UATV збільшив присутність у Болгарії

Український канал іномовлення UATV збільшив присутність у Болгарії

5 Жовтня 2016
1622
5 Жовтня 2016
17:09

Український канал іномовлення UATV збільшив присутність у Болгарії

1622
Телеканал UАTV, який є частиною мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), збільшив свою присутність у Болгарії – з 1-го жовтня UA|TV з’явився у мережі одного з найбільших провайдерів телебачення країни компанії Vivacom. Програми українського телеканалу іномовлення мають змогу дивитися абоненти інтерактивного телебачення – пакети TV L+ та TV XL+.
Український канал іномовлення UATV збільшив присутність у Болгарії
Український канал іномовлення UATV збільшив присутність у Болгарії

Про це повідомляє Міністерство інформаційної політики України.
Компанія Vivacom володіє найбільш розвиненою мережею і є лідером у наданні сучасних телекомунікаційних послуг Болгарії. Згідно з офіційним сайтом, послугами компанії, зокрема інтерактивного телебачення, користуються понад 883 тисячі домогосподарств у більш ніж 450 населених пунктах, зокрема у 44 великих містах країни.
Водночас телеканал UATV з’явився у кабельній мережі Silistra.tv, яка надає послуги цифрового телебачення в Сілістра на північному сході Болгарії. UATV включений у всі три пакети, які пропонує компанія своїм абонентам: «Економічний», «Стандартний» та «Преміум».

Раніше телеканал UATV включили у ретрансляцію болгарські кабельні оператори «Нет ТВ Кейбъл», Rimex, TV-Net та ОТТ-платформа Invivo

«Ми продовжуємо працювати над розширенням мережі UATV в світі, особливо в країнах, де українці часто бувають. Робота з болгарськими операторами триває майже рік і нарешті - якісний результат!», - зазначив заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

Нагадаємо, запуск МПІУ відбувся 1 жовтня 2015 року. У рамках МПІУ, замість супутникового телеканалу «УТР», в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в Інтернеті на власному каналі в YouTube. UATV вже  мовить в Молдові,  Естонії,  Азербайджані, Польщі, Данії,  Ізраїлі, Грузії, Латвії, тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1622
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду